Ginger Peach

Vesi solisee räystäistä ja aurinko paistaa...nyt jos koskaan ajatukset karkaavat kevääseen ja kesän odotukseen. Maaliskuu on ihanaa aikaa, kun päivät ovat jo pitkiä ja aurinko oikeasti lämmittää!
Neulottuani muutamat paksummat sukat vaihdoin langan ohueen persikan sävyiseen sukkalankaan. Tämän käsin värjätyn "Ginger Peach" ihanuuden tilasin Burrow& Soar- nimisestä Etsy- kaupasta Englannista. Jonkin aikaa se tuolla odotteli sopivaa hetkeä ja nyt pääsiäisen alla oli oikea aika ottaa lanka työn alle.
Tällaisessa langassa toki pelkkä sileä neulekin näyttää kauniilta, mutta minusta on paljon mielenkiintoisempaa neuloa sukkaa, kun siinä on joku simppeli pintaneule rytmittämässä tekemistä. Tässä sukassa mallineule on jaollinen neljällä ja ensin neulotaan kolme kerrosta oikeaa ja sitten 2oikein, 2nurin. Kun joustinneulekin on 2x2 ribbineulosta, niin siirtyminen pintaneuleeseen tapahtuu jouhevasti. Aloitukseen loin 60 silmukkaa ja neulon 2,5mm puikoilla.

Lanka: Burrow& Soar/Etsy väri: "Ginger Peach"
Puikot: 15 cm KnitPro Zing/ Lankamaailma
Ihanan ruusukerrosmerkin olen saanut lahjaksi neuleystävältä.

Linkit: Sanoma Media Finland Oy, Lehtiapaja, Lankamaailma, Burrow&Soar
Suuri Käsityö -lehti – ideoita ja inspiraatiota käsitöihin

3 kommenttia

 1. Hei, kiitos kivasta ja simppelistä pintakuvio-ohjeesta. Otan tuon mallin heti puikoille. Kaikista vaikeinta on saada molempiin sukkiin yhtä pitkät varsi- teräosat yksivarisellä langalla mutta tuolla kuviolla on helppo laskea kerrosmäärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä!
   Tuo on ihan totta mitä sanoit kerrosten laskemisesta. :)

   Poista
 2. Persikkaisia unelmia vaahtokarkkien ja vaalenpunaisten puutarharuusujen kera...niin hurmaavat sävyt joihin ihastuin heti!!

  VastaaPoista