perjantai 2. kesäkuuta 2017

Arvonnan voittaja

Jaahas, se on sitten kesäkuu ja virallisesti kesä alkanut, vaikka mittarissa vielä tätä kirjoittaessani aika hyytävät lukemat ovatkin. Mutta odotellaan kärsivällisesti, jospa se kesä vielä sieltä vielä kuitenkin koittaa meillekin...
Kiitos teille kaikille , jotka autoitte opiskelujeni edistymistä antamalla hieman aikaanne vastaamalla kyselyyni ja nyt ajattelin vielä hieman lyhyesti analysoida vastauksia ennen kuin kerron samassa yhteydessä olleen arvonnan voittajan. Meinasin lisätä tähän kaaviokuviakin, mutta ehkä nyt säästän teidät kuitenkin niiltä...;)
Vastaajia oli yhteensä 43kpl.

Ensimmäisenä tiedustelin mieluisinta kesälomapäivien käsityötä ja eipä se hirveän suuri yllätys ollut, että jopa puolet vastanneista kertoi sen olevan joko sukat tai tossut.
Seuraaviksi tulivat vaatteiden valmistus itselle (27,5%), kesäkassi (20%), torkkupeitto(17,5%) ja vaatteiden teko lapsille (12,5%). Loput äänet jakautuivat sekalaisesti lopuille vaihtoehdoille päähine ja pannulappu tai pyyhe.
Lisäksi tuli muutama vastaus jokin muu- vaihtoehtoon, kuten pöytäliina tai verhot, virkattu matto, lelut, miniatyyrivirkkaus tai neule 1:12 ja hartiahuivi.

Seuraavaksi kyselin, millä tekniikalla kesäkäsityösi yleensä valmistuvat?
Tässä neulominen nousi ykköseksi (55,81%) ja ompelu (23,26%) ja virkkaus (20,93%) tulivat aika tasavertaisina kakkosina.

Lopuksi halusin vielä kuulla, millaisesta sisällöstä pidät käsityöblogeissa?
Monipuoliset inspiroivat käsityöohjeet nousivat ykkössuosikiksi, erityisesti toivottiin löytyvän helpohkoja käsityöohjeita, joissa kuitenkin olisi se jokin "juju". Myös hyvät kuvat blogeissa saivat lukijoilta kiitosta.
Lisäksi esiin nousivat kierrätysideat ja vanhojen käsityötaitojen arvostaminen. Kyseltiin myös linkkivinkkejä ostopaikkoihin ja tarinoita neuleiden takana. Mielenkiintoiseksi sisällöksi koettiin myös esim.käsityömessujen antia käsittelevät blogipostaukset...oikein hyvä huomioita ja ylipäätään mukavia vastauksia.
---
No niin...ja sitten lopulta siihen arvonnan voittajaan, joka oli nimimerkki "maami" ja hänelle olenkin jo lähettänyt sähköpostia. Onnittelut "maami", sinulle lähtee mukavaa postia lähipäivinä...
Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille ja mukavia hetkiä kesäisten käsitöiden parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti